ΠΡΟΣΟΧΗ


Το κοινο πρεπει να γνωριζει οτι ολα τα φυσικα-Αγνα και Ακατεργαστα Μελια ανθεων, γρηγοροτερα η αργοτερα παθαινουν κρυσταλλωση.{παγωνουν,ζαχαρωνουν,οπως λεει το κοινο} διοτι ενα απο τα σακχαρα που βρισκεται στο μελι η δεστροζη δημιουργει μικρους κρυσταλλους με αποτελεσμα το κρυσταλλωμα του μελιου.}Μονο το γνησιο πευκομελο δεν κρυσταλλωνει.Το κρυσταλλωμενο μελι επαναφερεται στην αρχικη ρευστη μορφη του βυθιζοντας το βαζο που το περιεχει σε ζεστο νερο, οχι καυτο, διοτι δε υψηλη θερμοκρασια το μελι χανει πολλα απο τα συστατικα του....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου